Kollektiv grøn varme i hele landet – 5. generations fjernvarme, erfaringer og perspektiver

Indlæser Begivenheder

Kollektiv grøn varme i hele landet – 5. generations fjernvarme, erfaringer og perspektiver

7 Kommentarer
517 Visninger

Kom med til et online-arrangement d. 23 marts kl. 10.00 – 12.00, hvor vi sammen drøfter, hvordan 5. generations fjernvarme (termonet) kan bidrage til den grønne omstilling. Arrangementet er åbent for alle, der ønsker at deltage.

Hvad er perspektiverne i at koble lokale samfund til eksisterende fjernvarmesystemer gennem termonet? Hvornår er selvstændige termonet, som ejes og drives kollektivt, en god idé? Hvornår kan der være fordele ved at koble ny-udstykninger til fjernvarmen via termonet eller selvstændige, kollektive termonet fremfor traditionel fjernvarme eller individuelle varmeløsninger? Dette og meget mere ønsker foreningen Termonet Danmark at diskutere med kommuner, fjernvarmeselskaber, developere og systemleverandører

Til arrangementet kan du høre mere om Kalundborg Forsynings erfaringer med planlægning af 5. generations fjernvarme til at forsyne landsbyer og mindre landsbysamfund, som led i Forsyningens bidrag til den grønne omstilling af lokalsamfundet.

Udover at drøfte erfaringer og perspektiver med termonet, ønsker vi med arrangementet at drøfte muligheder for forskellige aktører – med fokus på konkrete muligheder for forretningsudvikling og samarbejde med andre aktører, fx i regi af foreningen Termonet Danmark.

Målgruppen for arrangementet er kommuner, der arbejder med kollektiv grøn varme som led i kommunens strategiske energiplan, fjernvarmeselskaber, der overvejer konverteringsprojekter eller ønsker at udvide kundegrundlaget i områder der ikke kan forsynes med traditionel fjernvarme, og developere, der søger attraktive varme- og indeklimaløsninger til nybyggeri. Arrangementet er også til dig, der ikke har hørt om termonet før, og gerne vil høre mere om tilgangen, muligheder, og perspektiver.

Arrangementet foregår online via Teams og er gratis i deltage i. Der udsendes et link til Teams en af dagene op til arrangementet.

Arrangøren er foreningen Termonet Danmark, som repræsenterer offentlige og private aktører med interesse i at udbrede termonet i Danmark.

Tilmelding foretages i formularen nedenfor senest d. 22. marts kl. 12.
Du skal selv reservere mødet i din kalender.

Spørgsmål vedrørende arrangementet: kontakt Morten Hofmeister, tlf.: 91 55 59 01

Detaljer

Dato:
23. marts
Tidspunkt:
10:00 - 12:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:

7 replies added

 1. blank
  Julie Lynge 10. marts 2021 Svar

  Jeg vil meget gerne – men kan ikke. Bliver det muligt at modtage optagelse?

  • blank

   Hej Julie, se svar fra Morten Hofmeister.
   Det bliver ikke muligt at modtage optagelse, men du kan modtage præsentationsmateriale fra arrangementet.

 2. blank
  Morten Hofmeister 11. marts 2021 Svar

  Arrangementet optages ikke og er derfor ikke tilgængeligt efterfølgende. Hvis du er interesseret, men ikke kan deltage på det pågældende tidspunkt, er du velkommen til at lave en tilmelding, og så angive ved tilmelding at du ikke kan deltage. Så har du mulighed for at modtage det materiale vi sender ud til deltagerne og for at vi kontakter dig for nærmere dialog.

 3. blank
  Anita Kruse 11. marts 2021 Svar

  Jeg kan desværre ikke deltage, men vil meget gerne have tilsendt materiale

 4. blank
  Jan Andersen 18. marts 2021 Svar

  Hej
  Jeg kan desværre ikke deltage, men vil meget gerne have tilsendt materiale

  • blank

   Hej Jan

   Tak for interessen. Jeg har registreret i systemet at du ikke kan deltage, men ønsker materiale tilsendt.

Smid en kommentar