Buro Happold

0 Kommentar(er)
151 Visninger

Buro Happold er en international rådgiver, bestående af ingeniører, designere og konsulenter. I over 45 år har vi opbygget et uovertruffet ry, ved at levere kreative, værdibaserede løsninger til gavn for ”people, places and planet.”

Buro Happold beskrives af vores kunder og samarbejdspartnere som ‘lidenskabelig’, ‘innovativ’ og ‘samarbejdende’ og er synonym med levering af usædvanligt komplekse projekter på alle kontinenter, der arbejder med verdens førende arkitektoniske praksis og organisationer, såsom FN, UNESCO og C40 Cities.

Buro Happold er en global frontrunner indenfor design og rådgivning omkring termonet – også kendt under navne som Ambient Loop Systems, Networked Geothermal Heatpumps, 5GDHC osv.

Projekterne spænder vidt i både geografi og skala. Fra termonet der forsyner ned til en enkelt villavej, helt op til flere hundrede tusinde husstande.

Buro Happold har siden 2006 haft kontor i Danmark, og har arbejdet med ingeniørrådgivning i både Danmark og internationalt.

Med eksperter i termonet i både ind- og udland, kan Buro Happold præge rådgivning og design med en forhåbning om og forventning til, at alle danske gaskunder kan tilbydes fjernvarme – eksempelvis baseret på termonet.