Varup Termiske Boringer

0 Kommentar(er)
690 Visninger

Varup Termiske Boringer er et familieejet borefirma, der blev etableret af Jan Varup i 2006. Med erfaringer fra båden indenlandske og udenlandske boreprojekter at varierende størrelse og kompleksitet, har Jan siden 1988 opbygget stor erfaring indenfor forskellige typer boringer. Siden 2006 er virksomheden vokset fra én til seks borerigge, der alle er specielt byggede med dobbelt drillhead-system til at udføre jordvarmeboringer. Hver borerig betjenes af en boreformand og boremedhjælper. Det administrative arbejde udføres af en sekretær fra virksomhedens kontor i Hillerød.

Over årene har Varup Termiske Boringer opbygget erfaring fra mange tusinde meters lodrette jordvarmeboringer, på mange forskellige typer projekter. Alene i 2023 udførte virksomheden mere end 25.000 boremeter. Udførte projekter spænder helt fra en enkelt kort boring på omkring 100 meter og op til store pladser med mere end 50 boringer på samme lokation. Varup Termiske Boringer landsdækkende og har udført boringer i alle landets fem regioner.

I samarbejde med virksomheden GeoDrilling har Varup Termiske Boringer udført lodrette jordvarmeboringer til syv forskellige termonet. Senest 23 boringer på 200 meter i Vridsløsemagle, hvor en hel landsby blev konverteret til fjernvarme baseret på termonet.

Læs mere om de projekter virksomheden har deltaget i: https://termonet.dk/tag/varup-termiske-boringer/

Eller læs mere om Varup Termiske Boringer generelt på hjemmesiden: https://varuptermiskeboringer.dk/