Bjørn Kassøe Andersen

0 Kommentar(er)
595 Visninger

Jeg kan fortælle gode historier. Og termonet er en pokkers god historie. Blot kan det være svært gøre kort og enkelt, når man er midt i et stort projekt. Det kan jeg hjælpe med.
Med solid baggrund som erhvervsjournalist og erfaren kommunikationsrådgiver ved jeg, hvordan en historie skal fortælles, så den får gennemslagskraft via nyhedsmedier og sociale medier.

Særligt tilbud til foreningens medlemmer
Foreningens medlemmer tilbyder jeg en særligt favorabel pris på kommunikationsopgaver om termonet-projekter med flere involverede aktører. Jeg sikrer god koordinering og en stærk fælles historiefortælling, tilpasset alle parters behov. Jeg kan også sikre, at indsatsen kommer til at indgå i foreningens kommunikationsaktiviteter. Gode historier kan komme både ud af konkrete projekter og af analyser og rapporter, som afdækker de større perspektiver.

Medvind spreder de gode historier
Jeg har indsigt i de dynamikker, der skal aktiveres, for at et godt projekt får medvind i offentligheden. Det er de gode historier, der værd at fortælle videre, og de skubber til yderligere grøn omstilling. Det har vi i den grad har brug for.

Min baggrund og faglige kompetence
Jeg var med til at skrive idégrundlaget for Termonet Danmark, og jeg er medstifter af foreningen. Jeg har solid erfaring i forhold til projektudvikling af boligområder og bæredygtigt byggeri. Jeg har også omfattende erfaring med formålsstyret udvikling, hvor mange aktørers interesserer kombineres til fælles bedste. Læs mere om min baggrundpå kassoe.dk og på min Linkedin-profil.

Kontakt mig gerne for en uforpligtende samtale. Ring på mobil 42440330 eller skriv til bjorn@kassoe.dk.


Børge Jakobsen

Hvorfor ønsker lige netop du at deltage i foreningen? Vi...

Lars F. Nørmølle

Hvorfor ønsker lige netop du at deltage i foreningen? Arrangerer...