Marianne Bredgaard Karlsson

0 Kommentar(er)
427 Visninger

Jeg vil gerne give naturen en stemme, og startede tidligt, da jeg som 13-årig investerede min første løn i medlemskab af Greenpeace. Nu udskiftet med et engagement i Danmarks Naturfredningsforening; livet er jo dynamisk.

I folkeskolen sagde en lærer til mig: ”Marianne, du skal da være forsvarsadvokat”. Muligvis mindre venligt ment end jeg opfattede det; måske var hun træt af mit forsvar for dem der ikke brugte deres egne stemme, selv når uretfærdigheden var tydelig.

Læreren ville ikke undre sig over min interesse for MEDledelse og magtdistribuering!

Siden 2017 har jeg fulgt udviklingen indenfor holocracy og sociokrati – har taget kursus indenfor sidstnævnte og disse principper udgør en vigtig del af min værktøjskasse.

Jeg har prøvet meget og identificerer mig mest som facilitator – i hvilken rolle jeg har stået med mange grupper, der skulle hjælpes trygt gennem forandring.

Min tilgang sikrer, at forskellige perspektiver og kompetencer arbejder harmonisk sammen, selvom processen kan være fyldt med spændinger og potentielle konflikter. For mig er spændinger tegn på uforløste ambitioner, som jeg i den grad holder af at være med til at forløse.

Som medlem af foreningen kan du opnå en særlig favorabel pris på teamudvikling og facilitering.

Kontakt mig gerne:  marianne@lysna.dk / mobil 21254999 eller kig forbi LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariannebredgaard/ No strings attached!