Søren Skjold Andersen

0 Kommentar(er)
1063 Visninger

Hvorfor deltager du i foreningen?
Jeg brænder for bæredygtig udvikling og tror på at individuelle jordvarmepumper har en stor rolle i den grønne omstilling. I samarbejde med foreningens øvrige medlemmer, vil jeg gerne finde svar på de spørgsmål, der bliver stillet om termonet og finde de spørgsmål, der kræver svar, for at termonet kan udvikle sig.

Hvad er din baggrund og dine spidskompetencer?
Jeg er uddannet cand.merc. i styring og ledelse, og har et godt indblik i økonomi og investeringsberegninger.
6 år som direktør for GeoDrilling, har gjort jordvarmeboringer til en af mine spidskompetencer, ligesom det har givet et fornuftigt kendskab til varmepumper. I den forbindelse har jeg i skrivende stund deltaget i tilblivelsen af 6 termonet forskellige steder i landet og der er flere på vej.
Har haft IT som en interesse siden jeg var barn og betegner mig selv som hobbyprogrammør. Har et fornuftigt kendskab til webprogramming, business intelligence og databaser.
Jeg er både analytisk og kreativt tænkende, og kan ofte se både delelementer og helheder.

Hvilken type medlemmer af foreningen ville det være relevant for dig at komme i kontakt med?
Hele værdikæden! Mine interesser ligger lige fra idé til virkeliggørelse og alle de faser der er imellem.

Hvordan forestiller du dig at kunne bidrage til foreningens formål?
GeoDrilling, hvor jeg er ansat som direktør, ejer et termonet i Skjoldbjerg, som kan bringes i spil i forhold til foreningen.
Derudover bor jeg i et hus, som er opvarmet og kølet med lodret jordvarme, og derfor kan tjene som illustration af, hvad der er muligt med et termonet.
Jeg har deltaget i mange forskellige støttede projekter, der har haft termonettet som omdrejningspunkt. Derved har jeg en bred kontaktflade og kendskab til en række erfaringer, både teoretisk og praktiske, der er gjort i forbindelse med termonettet.
Det er også lykkedes mig at udtrykke mig poetisk om termonet et par gange, herunder et eksempel fra 2018.