Ekstern: Temadag om rørsystemer hos Distributionsgruppen i Dansk Fjernvarme

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Ekstern: Temadag om rørsystemer hos Distributionsgruppen i Dansk Fjernvarme

0 Kommentar(er)
423 Visninger

Distributionsgruppen er en erfa-gruppe i Dansk Fjernvarme, der ifølge deres vision ønsker at medvirke til, at rørsystemer til fjernvarme og fjernkøling er teknisk og økonomisk optimale.

Gruppen holder en årlig temadag om præisolerede fjernvarmerør. Det foregår på to datoer. Først d. 7. december i Roskilde og dagen efter d. 8. december i Fredericia. På begge dage har Termonet Danmark fået mulighed for at holde en præsentation i samarbejde med Høje Taastrup Fjernvarme.

Umiddelbart kan det lyde mærkeligt at tale om termonet på en temadag, der ellers skal handle om præisolerede rør. Programmet afslører dog at Distributionsgruppen bl.a. skal tale om konvertering af gasområder. Her er det relevant for forsyningsselskaberne at kende til muligheden for at tilbyde fjernvarme med termonet. Det kan blive aktuelt i de byer hvor det ikke kan lade sig gøre, at opnå en tilstrækkelig tilslutning til et mere traditionelt fjernvarmesystem.

Termonet Danmark håber dermed på, at kunne inspirere Distributionsgruppen til at medtage de uisolerede rør i deres arbejde om at sikre teknisk og økonomisk optimale rørsystemer til fjernvarme og -køling. Et sådant fokus kan være med til at sikre rørforbundne varmepumper. Det kan være i små termonet, der forbinder jordvarmepumper i parcelhus. Det kan også være store termonet, der forbinder store varmepumper med vedvarende energikilder.

Nysgerrig? Læs programmet og tilmeld dig på Dansk Fjernvarmes hjemmeside.

Detaljer

Start:
7. december, 2021 @ 9:30
Slut:
8. december, 2021 @ 15:30
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
,
Hjemmeside:
https://www.danskfjernvarme.dk/arrangementer/temadag/temadag-om-pr%C3%A6isolerede-fjernvarmer%C3%B8r

Arrangør

Dansk Fjernvarme
Telefon
76 30 80 00
E-mail
mail@danskfjernvarme.dk
Se Arrangør hjemmeside

Smid en kommentar