Kom og se udførsel af boringer til et termonet – kl. 11.00 til 11.45

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Kom og se udførsel af boringer til et termonet – kl. 11.00 til 11.45

0 Kommentar(er)
473 Visninger

Kom og se udførsel af boringer til et termonet

I regi af Interreg-projektet FUTURE inviterer GeoDrilling, i samarbejde med foreningen Termonet Danmark, interesserede til at blive klogere på jordvarmeboringer og termonet. I Jyllinge bygger Lind & Risør 72 nye boliger, som skal opvarmes med individuelle jordvarmepumper, der er koblet på et termonet. Torsdag d. 11. februar har du mulighed for at se og høre om konstruktionen af dette termonet. Du vil bl.a. høre om:

Termonet – 5. generations fjernvarme og køling

I Danmark er vi dygtige til fjernvarme, ca. to tredjedele af landet er dækket af kollektiv varmeforsyning. Nu findes der en metode til at nå ud til den sidste tredjedel, der har været svære at nå med den traditionelle løsning. Termonet kommer desuden med muligheden for at integrere endnu flere energikilder i varmesystemet og øge komforten i boligerne til en attraktiv pris.

Borearbejde – Lodrette jordvarmeboringer

Energien til at opvarme de 72 boliger kommer bl.a. fra 8-10 lukkede jordvarmeboringer på 200 meters dybde hver. Der vil være mulighed for at se og høre hvordan borearbejdet foretages på en måde, der både sikrer grundvandsbeskyttelsen og en bæredygtig energiforsyning nu og i fremtiden.

Praktiske oplysninger

Af hensyn til corona-restriktioner udbydes der
et antal arrangementer á 45 minutters varighed, med maksimum 4 deltagere til hvert arrangement. Tilmelding er nødvendig på https://termonet.dk/arrangementer/
Ligeledes er der ingen forplejning i forbindelse med arrangementet.

Hvis alle pladser er optaget, kan du sende en mail til mail@geodrilling.dk, hvorefter vi vil vurdere muligheden for at åbne et arrangement mere.

Arrangementet foregår udendørs, hvor det kan være mudret, hvorfor det anbefales at medbringe passende fodtøj og en paraply i tilfælde af regnvejr.

Vedr. parkering må der IKKE parkeres langs bromarken. Der ligger en REMA1000 og Netto 500 meter fra borestedet, markeret med rød firkant på kortet. Parkere du andetsteds så tag venligst hensyn til byggepladsen og undgå at parkere tæt på indkørsler, sideveje o.l.
Indstil GPS efter Bromarken, Jyllinge.

Borearbejdet foregår i området der er markeret med en blå cirkel på kortet.

I løbet af arrangementet kan der blive taget billeder eller optaget video. Ønsker du ikke at medvirke på billeder eller video bedes du dels gøre opmærksom herpå i din tilmelding, samt henvende dig til fotografen under arrangementet. I modsat fald tolkes deltagelse i arrangementet som samtykke.

Detaljer

Dato:
11. februar, 2021
Tidspunkt:
11:00 - 11:45
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , , ,

Sted

Bromarken, Jyllinge
Bromarken
Jyllinge, 4040 Danmark
+ Google Maps

Smid en kommentar