Lysna

0 Kommentar(er)
587 Visninger

Et magisk match

Termonet har en central rolle i en bæredygtig fremtid, og jeg er taknemmelig for at spille en aktiv rolle i opstarten og facilitere møder i foreningen. 

Jeg har mange års erfaring i at facilitere meningsfulde forandringer, som folk aktivt ønsker at tage del i, og jeg tror på at der:  til ethvert problem hører en drøm, og drømme virkeliggøres bedst gennem fælles indsats. Så Termonet Danmark føles som et magisk match.

Autonomi, fairness og fællesskab skaber fremdrift og gode resultater

Lysna Nordic har gennem mange år udviklet kompetencer indenfor:

Teamudvikling & -performance: Vi brænder for at skabe psykologisk sikre teams! Det er ikke kun en hjertesag, men understøttes af evidens, der viser, at det er afgørende for optimal præstation. Vi måler (anonym assessment + observationer) på psykologisk sikkerhed og teamdynamik, og jeg leverer konkrete adfærdsanalyser og anbefalinger på både individuelt og teamniveau.

Ledelse & OD: Vores evne til at facilitere medledelse og skabe en flad organisationsstruktur, hvor beslutningskompetencen er tæt knyttet til fagligheden og udførelsen, er anerkendt af mange teams. Vi hjælper ledelsen med en gnidningsfri og tryg overgang, og de værdsætter den frihed og fremgang, der følger med denne tilgang.

Særligt for foreningens medlemmer kan vi tilbyde en favorabel pris på teamudvikling og facilitering.

Lysna Nordic er en del af en europæisk netværksvirksomhed www.lysna.world med formålet at gøre arbejdsverdenen mere menneskelig og bæredygtig. Vi grupperer vores ydelser sådan:

Få støtte til at give udviklingen et kærligt skub

Jeg vil gerne bidrage med energi og omsorgsfuld, udfordrende facilitering for at:

  • Kickstarte fællesskaber indenfor grøn omstilling ved at engagere mennesker og skabe fælles ansvar, der mobiliserer en kollektiv indsats for at tage de vigtige første skridt.
  • Genstarte teams og grupper, så de kan fastholde fokus på det reelle arbejde, lære sammen og skabe gode resultater med retning, rammer og alignment på plads. Vi skal kunne møde ind, udføre arbejdet og gå hjem med samme eller mere energi, end da vi mødte.

Kontakt Marianne her: marianne@lysna.dk / mobil 21254999 eller kig forbi LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/mariannebredgaard/

Profiler

Marianne Bredgaard Karlsson