Eksternt arrangement: Geothermal District Heating and Cooling Days 2023

Indlæser Begivenheder
  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Eksternt arrangement: Geothermal District Heating and Cooling Days 2023

0 Kommentar(er)
249 Visninger

Konferencen ”Geothermal district heating and cooling days (GDHCD) 2023”, der arrangeres af EGEC GeothermalCOST Geothermal DHC og VIA University College, sætter fokus på regulering, lovgivning og udvikling af nye forretnings- og finansieringsmodeller som nødvendige hjørnesten i skaleringen af både den dybe og overfladenære geotermi.

Den 19. september, dagen inden konferencen, afholdes workshoppen “Business and financing models for geothermal energy supplied heating (and cooling) networks in Europe” i regi af SAPHEA Horizon Europe, hvor deltagelse er gratis for konferencedeltagerne.

På konferencens første dag den 20. september kan du høre erfaringerne fra de markedsførende geotermiske aktører i Europa herunder danske Innargi og britiske Kensa Group, der har taget de første skridt mod skalering af henholdsvis den dybe og overfladenære geotermi.

Afslutningsvis får vi lov til at tage et kik på en af borepladserne i Innargi’s store geotermiprojekt i Århus den 21. september (besøget er antalsbegrænset).

VIA University College sørger for de fysiske rammer for GDHCD 2023 konferencen på campus C i Århus.

Du kan læse mere på dette link og registrere dig til workshop, konference og borepladsbesøg: https://www.egec.org/events/geothermal-district-heating-and-cooling-days-2023/

Smid en kommentar