Åbent temperatur check-in om notater fra Kammeradvokaten

Indlæser Begivenheder

Åbent temperatur check-in om notater fra Kammeradvokaten

7 Kommentarer
77 Visninger

Det er en stor glæde at kunne meddele, at Kammeradvokaten deltager i vores næste session for at uddybe indholdet af de to notater offentliggjort henholdsvis december 2023 og april 2024 (seneste er uddybningen af det første). Dette er en unik mulighed for at få dybere indsigt i det juridiske aspekt af disse vigtige dokumenter.

Der vil være mulighed for at stille spørgsmål om det juridiske indhold i notaterne og at få en detaljeret gennemgang af konklusionerne.

Vi ønsker at understrege, at arrangementet primært fokuserer på det juridiske aspekt og ikke tekniske spørgsmål omkring termonet.

Vi ser frem til at byde jer velkommen til en informativ session med Kammeradvokaten, som er arrangeret af foreningen Termonet Danmark sammen med Region Hovedstaden og Gate21.

Den første del – selve gennemgang af uddybning af notater – optages, så vores gode medlemmer har mulighed for at tilgå den efterfølgende.

Velmødt!

P.S.:
Til dette arrangement er det også muligt at deltage, selvom du eller din organisation ikke er medlem af Termonet Danmark.
Send blot en email til kontakt@termonet.dk hvis du ønsker at modtage invitationen.

Detaljer

Dato:
24. maj
Tidspunkt:
10:15 - 11:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,

Arrangør

lysna

Smid en kommentar